Sídlo firmy ARCHA plus

ARCHA plus
Lukáš Pěgřimek
Jana Čapka 3090
Frýdek-Místek 738 01 

archaplus(a)archaplus.cz
Tel.:737 194 188

Identifikační číslo: 73326691
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku


Vyhledat na mapě:

Plovoucí podlahy

Plovoucí podlahy Frýdek-Místek Dodáváme plovoucí podlahy a podlahové krytiny z kvalitních tuzemských i zahraničních materiálů. Zákazníkům nabízíme kompletní podlahový servis od zaměření, přes vypracování cenové nabídky na pokládku plovoucích podlah, dodávku materiálu, až po vlastní pokládku podlahy. Klademe důraz na pohodlí a spokojenost našich zákazníků.

Montáž sádrokartonu

Montáž sádrokartonuV dnešních moderních interiérech je stále častěji používaným materiálem sádrokarton. Stavební firma ARCHA plus nabízí volné kapacity také při rekonstrukcích a opravách interiérů. Stavíme pro vás kvalitní vnitřní konstrukce ze sádrokartonu, včetně stavebních příček, různých sádrokartonových podhledů a dalších činností.

Plovoucí podlahy a sádrokartony to je ARCHA plus

Rozhodli jste se pro rekonstrukci, přejete si změnit byt dle Vašich představ, chcete si zpříjemnit kancelář? Máte představu o tom jak Vaše sny zrealizovat?
Naše firma ARCHA plus - plovoucí podlahy a sádrokartony se specializuje zejména na rekonstrukci bytů, kanceláří i průmyslových hal pomocí sádrokartonu a pokládky plovoucích podlah. Kromě plovoucích podlah take děláme pokládku dřevěných podlah, laminátových podlah, také zajistíme malování bytů i instalatérské práce. Naši řemeslníci jsou zruční a pracují poctivě.

Speciální nabídka

Laminátové plovoucí podlahy : Quick-Step - Loc Floor
Akce na velmi kvalitní laminátovou podlahu QUICK-STEP, pro použití do silně zatěžovaných bytových a středně zatěžovaných komerčních prostor, tloušťka 7 mm, záruka 10 let.
Cena na všechny dekory Loc Floor 279,-Kč/m2 +DPH, obvyklá cena 290,-Kč+DPH
Plovoucí podlahy Frýdek-Místek

Jakou preferujete ve vaší domácnosti podlahovou úpravu?

Statistiky přístupu

Plovoucí pdolahy a sádrokarton Frýdek-MístekDnes757
Plovoucí pdolahy a sádrokarton Frýdek-MístekTento týden4188
Plovoucí pdolahy a sádrokarton Frýdek-MístekTento měsíc282648
Plovoucí pdolahy a sádrokarton Frýdek-MístekVše od 1. 3. 20102656306

Dnes: Březen 28 2024