Podlahářství Lukáš Pěgřimek

Kolekce podlah

Od klasické elegance po moderní odvahu, naše podlahy nejenže dodají vašemu domovu nezaměnitelný charakter, ale také poskytnou pevný základ pro každodenní život. S pečlivě vybranými materiály a inovativními technologiemi jsme připraveni splnit vaše nejnáročnější požadavky na kvalitu, trvanlivost a estetiku.

Gerflor - heterogenní PVC v rolích

Kolekce:

Designtime 0,55 mm

Podlahová krytina kolekce DesignTime je vysoce zátěžové PVC určené pro použití v oblastech s těžkým provozem, jako jsou nemocnice, kanceláře, školy obchody apod. Nicméně tuto podlahovinu můžete využít i v domácím prostředí. Ideálně do chodeb, kde dochází ke kontaktu s obuví.

Designart 0,70 mm

Od výrobce Gerflor je vinylová podlaha DesignART, určená k lepení, která je velmi odolnou podlahovou krytinou s vysokou komerční zátěží. Díky PUR povrchové úpravě se vinyl snadněji udržuje. Tato kolekce DesignART je protiskluzová a odolná vůči vlhkosti, tudíž ji lze použít do všech interiérů. Autentické dekory dřeva a dlažby vytvářejí dokonalý vzhled podlahy. Podlahovina je 100% recyklovatelná.

Designtime Contract 0,70 mm

Povrchová úprava PUR s nášlapnou vrstvou 0,70 mm poskytuje vynikající odolnost proti otěru. Tato povrchová vrstva je ošetřena nátěrem Sanosol, který zabraňuje šíření plísní a bakterií. Díky vyztužení skelnými vlákny má vynikající rozměrovou stabilitu. Realističnost designu umocněná exkluzivním reliéfem a matným povrchem.

Designtex 0,35 mm

Ochranný film, nanesený na povrchu podlahy, tvoří nášlapná vrstva PVC podlah, která chrání natištěný dekor proti poničení. Pro bytový sektor doporučujeme podlahy s minimální tloušťkou nášlapné vrstvy 0,15 mm. Hodnota vrchní nášlapné vrstvy vinylové podlahoviny rozhoduje o její odolnosti. V prostorách bez výskytu ostrých nečistot je dostačující nášlapná vrstva o síle 0,15-0,30 mm. Pro prostory s kolečkovým nábytkem nebo ostrými nečistotami je vhodná tloušťka "nášlapu" 0,35 a vyšší.

Designtex plus 0,50 mm

S ohledem především na maximální odolnost v domácnostech i komerčních prostorách byla navržena kolekce DesignTex Plus. Unikátní technologie naprosto umožňuje snížení nákladů spojených s přípravou podkladu a následnou pokládkou krytiny. Tato technologie dokáže vyrovnávat drobné nerovnosti v podkladu, snižuje hluk a velmi dobře akumuluje teplo. Jedinečnou konstrukci této podlahové krytiny tvoří povrchová vrstva, ošetřená nátěrem sanosol, který zabraňuje šíření plísní a bakterií. Značná odolnost je také dána 0,50 mm silnou nášlapnou vrstvou. Dekorativní pěna zajišťuje nejen měkkost, ale i tvarovou stálost; vrstva skelného vlákna dodává povrchu podlahové krytiny unikátní rovinatost.

Lino Fatra - heterogenní PVC v rolích

Kolekce:

Novoflor standart

Heterogenní podlahová krytina Novoflor Standard se skládá z několika vrstev, které se od sebe liší složením: PUR povrchová vrstva, nášlapná vrstva s dekorem, podkladní probarvená vrstva, odkladní vrstva. Stupeň zátěže podlahové krytiny určuje tloušťka nášlapné vrstvy. Tyto podlahoviny splňují požadavky pro aplikace v bytové i komerční výstavbě a v lehkém průmyslu.

Novoflor extra

Heterogenní PVC podlahoviny se skládají z několika vrstev odlišujících se od sebe složením nebo provedením. Tloušťka nášlapné vrstvy určuje stupeň zátěže a oblast použití. Představují tak řešení pro komerční a bytovou výstavbu, ale také pro lehký průmysl. Ochranná PUR vrstva, nášlapná transparentní vrstva, designová vrstva, kompaktní spodní vrstva. Heterogenní krytina se dodává v rolích šíře 1 500 mm a 2 000 mm, které nabízí nepřeberné množství designových možností díky široké paletě vzorů. Výhody heterogenního PVC: Atraktivní vzhled, vysoká odolnost vůči opotřebení, odolnost vůči běžně používaným chemikáliím, možnost pokládky na podlahové vytápění, odolnost proti vlivu kolečkové židle, vzájemná kombinovatelnost dekorů, povrch odolný vůči bakteriím.

Gerflor - Vinylové podlahy

Kolekce:

Designart 0,30 mm

Vinylová podlaha DESIGNART má patentované SPC jádro a praktický zámkový systém, který zajišťuje jednoduchou pokládku. S nášlapnou vrstvou 0,30 mm se nemusíte bát použít podlahu do jakékoliv obytné místnosti. Kvalitní ochrana nášlapné vrstvy je základem, který zde zajišťuje technologie PUR+MATT. Ta má za úkol odolávat mikro škrábancům a udržet původní vzhled po dlouhé roky. Následuje nášlapná vrstva, která chrání dekor proti většímu poškození a definuje odolnost podlahy. Rigidní SPC jádro zajištuje stabilitu, vysokou odolnost proti promáčknutí a celkový komfort pro vaše chodidla.

Designart 0,55 mm

Vinylová podlaha s patentovaným SPC jádrem určená pro celoplošné lepení, nabízí příznivou cenu a využití do všech místností. Na vinylovou podlahu se můžete spolehnout. Gerflor totiž své podlahy uzpůsobuje pro využití v různých místnostech, abyste se je nemuseli zdráhat zvolit jak v obývacích pokojích, kuchyních a koupelnách, tak pro každodenní zátěž v kancelářích.

Vinylové podlahy

Wineo

Kvalitní vinylové podlahy, zdravé a 100% bez obsahu ftalátů, jsou extrémně odolné. Perfektní volba pro pokládku v domácnostech i ve vysoce frekventovaných komerčních prostorech. Podlaha je také vhodná do vlhkých prostor, jako jsou koupelny a kuchyně. Je měkká a elastická, šetrná ke kloubům, a přirozeně teplá a tichá, příjemná při chůzi i na dotek. Má velmi nízký tepelný odpor, v rozmezí 0,01 – 0,033 (m2K)/W, což ji činí ideální volbou pro podlahové vytápění. Konstrukční výška je nízká, 2 až 9 mm, což je ideální při rekonstrukcích a renovacích. Patří do protiskluzové kategorie R9.

Vinylové podlahy

Aspecta

Vinylová podlaha Aspecta s krásným povrchem s patinou ve středním, teplém tónu a texturou je opravdovým poutačem pro každý prostor, kde je instalována. Je nejen vizuálně přitažlivá, ale také šetrná k životnímu prostředí, jelikož je uhlíkově neutrální a přispívá k našemu vztahu k přírodě. Navíc tato odolná podlahová možnost od Aspecty kombinuje zdraví, pohodlí a vynikající čistící vlastnosti. Je navržena tak, aby odolala každodennímu opotřebení, s ochranným povrchem Duraspect, který ji chrání proti mikroškrábancům a skvrnám. S antiskluzovým povrchem R10 a deklarací zdravého produktu tato vinylová podlaha zajišťuje bezpečnější a zdravější vnitřní prostředí. Její tepelně izolační vlastnosti poskytují pohodlný zážitek při chůzi a minimalizují přenos tělesného tepla na podlahu. Všechny podlahy Aspecta jsou vhodné pro použití s podlahovým vytápěním.

Vinylové podlahy

Fatra

Vinylová podlaha spojuje funkčnost a eleganci v jednom. Pro tuto novou kolekci bylo vybráno 10 odstínů dřeva, které díky speciální textuře a designu dokonale imitují přírodní materiály. Tři rozdílné konstrukce (top, click, fix) v totožných vzorech umožňují pokládku jednoho dekoru v celém interiéru navzdory rozdílným výškám podkladu. Vysoké hygienické standardy a jednoduchou údržbu zajistí tyto podlahy. Technologie výroby podlahové krytiny bez ftalátů zaručuje, že je zdravotně nezávadná a zároveň splňuje všechny normy Evropské unie.

Thermofix wood

Thermofix art

Speciální heterogenní vinylová podlahovina Thermofix je vyráběna v dílcích od roku 2003. Díky své konstrukci patří mezi nejkvalitnější podlahy na světě. Jestli jste někdy pochybovali o věrohodnosti imitace přírodního materiálu, pak věřte, že vinylovou podlahu Thermofix od dřeva není šance rozeznat pouhým zrakem. Ani když si na ni sáhnete, nebudete si dokonale jisti, že to není dřevo.

Přejít nahoru