Podlahářství Lukáš Pěgřimek

nAŠE SLUŽBY

Rádi bychom vám představili naše služby specializující se na dodávku a pokládku podlahových krytin. Nabízíme široký výběr vinylových podlah, koberců do bytů a do zátěžových prostor, kobercových čtverců a pokládku vinylových podlah. S naší odborností a profesionalitou zajistíme, že vaše podlahy budou nejen esteticky přitažlivé, ale i funkční a odolné. Jsme tu, abychom vám pomohli vytvořit prostředí, které odpovídá vašim potřebám a překračuje vaše očekávání.

Dodávka a pokládka podlahových krytin

Naše společnost nabízí široký výběr podlahových krytin pro vaše interiéry. Od dřevěných podlah po keramiku, mramor či laminát – zajišťujeme nejen dodávku materiálu, ale i kvalitní a precizní pokládku.

Vinylové podlahy

Vinylové podlahy jsou moderní, odolné a snadno udržovatelné. Nabízíme širokou škálu designů a barev, které dokonale doplní vaše prostory. S naším týmem se můžete spolehnout na profesionální instalaci vinylových podlah.

Koberce bytové

Pro domácnosti poskytujeme široký výběr kvalitních a pohodlných koberců, které dodají vašemu domovu útulnou atmosféru. Naše služby zahrnují nejen dodávku koberců, ale i precizní instalaci podle vašich požadavků.

Zátěžové koberce

Pro komerční prostory, kde je potřeba odolných podlahových krytin, nabízíme zátěžové koberce. Tyto koberce jsou navrženy tak, aby vydržely intenzivní zátěž a zároveň poskytovaly estetický vzhled.

Kobercové čtverce

Kobercové čtverce jsou skvělým řešením pro variabilní prostory. Nabízíme širokou škálu designů a barev, které umožní vytvořit originální a praktické podlahové povrchy.

Pokládka vinylových podlah

Specializujeme se také na profesionální pokládku vinylových podlah. S našimi zkušenostmi a odborným přístupem zajistíme, že vaše vinylové podlahy budou instalovány pečlivě a precizně, aby splňovaly vaše očekávání.

Vyrovnání podkladu nivelační stěrkou stavební chemie UZIN

Rádi bychom vám představili naši specializovanou službu v oblasti vyrovnání podkladu pomocí nivelační stěrky od renomované stavební chemie UZIN. S naším týmem odborníků se postaráme o dokonalé vyrovnání povrchu vašich podlah, což je klíčové pro kvalitní a dlouhotrvající instalaci podlahových krytin.

Přejít nahoru